Çağdaş Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi (Okulu)

Vizyon: Türk Milli Eğitiminin amaçlarına uygun olarak paydaşlarının mutluluğunun sağlandığı, mevcut imkânların etkin ve verimli kullanılarak sürekli iyileştirme çalışmalarının yapıldığı, emsallerine örnek teşkil eden bir okul oluşturmaktır

Misyon: Tüm paydaşlarımızla birlikte, özel eğitim gerektiren öğrencilerimizi bağımsız bireyler olarak hayata ve bir üst öğrenime hazırlamak.

Başarılar:

Saatler: 09.30 -14.30
Isınma: Doğal Gaz
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://cagdas3.meb.k12.tr

Adres - ÖRNEK MAH. HIZIR REİS CAD. ÇAĞDAŞ ÖZEL EĞITIM UYGULAMA OKULU BLOK NO: 1A ALTINDAĞ / ANKARA

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Samsun Yolu üzerinde ve Türk Telekom A.Ş Genel Müdürlük binası ile Gençlik ve Spor Bakanlığı binası arasındadır.

Ulaşım Örnek Mahallesi Otobüs durağında inilip, yaklaşık 200m sağda bulunmaktadır. 301-302-303- 304-305-306 nolu Belediye otobüsleri ile ulaşım mümkündür. Özel araçla gelecekler ise Ulus istikametini takiben, Dışkapı kavşağından Samsun Yoluna girdikten sonra Türk Telekom A.Ş Genel Müdürlük binasını geçer geçmez sağa döndükleri zaman okulumuza ulaşmış olacaklardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz, Altındağ İlçe merkezine 15 dakikadır.