Kurum Adı : Çağdaş Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi (Okulu)
Faks : 03123473423
WEB Adresi : http://cagdas3.meb.k12.tr
Adres : Örnek Mahallesi Hızır Reis Caddesi no 1 Türk Telekom yanı Altındağ ANKARA

Engelsiz yaşama giden yolda, çağdaş bir köprü olmak.

MİSYON
Öğretilebilir düzeyde özel gereksinimli bireylerin, bağımsız yaşayabilmeleri için gerekli olan becerileri kazandırmak, topluma uyumlarını artırmak, iş ve mesleğe yönelik beceriler kazandırarak üretime katılımlarını sağlamak ve ailelerin sürecin her boyutunda aktif olarak rol almalarını ve eğitimlerini sağlamak.

Öğretmen Sayısı : 0
Rehber Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı : 82
Öğretim Şekli : Normal
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 9.10 -15.10
Derslik Sayısı : 0 Atölye-İşlik Sayısı : 2
Fen Laboratuarı Sayısı : 0 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 0
Resim Sınıfı Sayısı : Müzik Sınıfı Sayısı :
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (1 Mbit)
Hazırlık Sınıfı : 0 Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 0 Yemekhane : 1
Misafirhane : 0 Kütüphane : 0
Kantin : 0 Revir : 0
Lojman Sayısı : 0
Lojman Bilgisi :
Isınma Şekli : Doğal Gaz

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz, Altındağ İlçe merkezine 15 dakika, Samsun Yolu üzerinde ve Türk Telekom A.Ş Genel Müdürlük binası ile Gençlik ve Spor Bakanlığı binası arasındadır.
Ulaşım : Örnek Mahallesi Otobüs durağında inilip, yaklaşık 200m sağda bulunmaktadır. 301-302-303- 304-305-306 nolu Belediye otobüsleri ile ulaşım mümkündür. Özel araçla gelecekler ise Ulus istikametini takiben, Dışkapı kavşağından Samsun Yoluna girdikten sonra Türk Telekom A.Ş Genel Müdürlük binasını geçer geçmez sağa döndükleri zaman okulumuza ulaşmış olacaklardır.
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi : Okulumuz çevresinde sportif alanlar, küçük bir çarşı ve Atıf Bey ilkokulu bulunmaktadır. Okulumuz çevresindeki ev kiraları 400 ile 700 tl arasında değişmektedir.

Kontenjan Bilgileri :

OKULUN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ